Troubleshooting en advies

Troubleshooting en advies

Food Quality Plus heeft 25 jaar ervaring met het begeleiden van bedrijven op het gebied van voedselveiligheid.

Zomaar een greep uit de mogelijkheden:

  • Ondersteunen bij invoeren van kwaliteitssystemen (BRC Food/SD/IOP/Broker, IFS, HACCP, ISO/FSSC22000) als externe adviseur of lid van het voedselveiligheidsteam
  • Ondersteuning bij problemen met certificering of nvwa
  • (Microbiologische) problemen en analyseplannen
  • Uitvoeren van HACCP-risicoanalyses van processen en grondstoffen
  • Uitvoeren van risicoanalyses authenticiteit, sabotage, calamiteiten
  • Vaststellen van benodigde registraties en ontwerpen van bijbehorende formulieren
  • Traceerbaarheid- en recalltest
  • Etikettering, voedingswaarde, houdbaarheid  
  • Allergenenmanagement
  • Specificatiebeheer
  • Productontwikkeling
  • Validaties
  • Ondersteuning/tijdelijke vervanging kwaliteitsdienst
  • Uitvoeren van interne audits / leveranciers audits / nulaudits voor certificering
  • Rapportages
  • Trainingen voedselveiligheid
  • Food Safety Culture
  • Food Fraud and defense

Neem gerust contact op voor meer informatie en prijzen via informatie@fqp.nl

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Supplier Auditing  Troubleshooting Kennisoverdracht